Vilsam yoga och vandringsresa till Atlasbergen och Marrakech 24-31 oktober 2020

Till vissa platser på jorden känns det som att komma hem! Känslan att efter bara en dag i byn så vet alla vem man är, man hejar lite, stannar upp för en kopp te eller kanske lite harirasoppa. Vänliga människor i vänliga berg!

Det har varit succé och vi fortsätter med samma innehåll. Vi vandrar, yogar, samtalar, läser eller bara njuter av berg och stillhet i Atlasbergen och myller i magiska Marrakech!

Du behöver inte utövat yoga tidigare för att kunna vara med utan varje individ har sin egen kropp. Yogan är mjuk och meditativ. Vandringen är för någon utmanande med hopp över åar, ojämnt underlag, ibland med vandring uppåt och lite svårtillgänglig. För någon annan är det som en vardagspromenad. Vi är alla olika men tar alltid hänsyn till varandra och anpassar till den som behöver mer tid. 

Belöningen när du sitter och blickar över dalgångarna är obeskrivlig men ger dig energi för resten av året!  Efter många år på samma plats har vi nu vänner som bjuder in till sina hem och vi får en inblick i vardagen i bergen. 
I Marrakech slängs vi in myller och kaos och då ska vi njuta av det! Boendet ligger centralt och det är lätt att orientera sig. Magiska Marrakech blir en fantastisk avslutning på vår resa.

Annika Mukti Magnusson leder oss genom yoga och meditation och anpassar sig till varje individ. Vi försöker ha ett yogapass per dag men det kan också vara inkluderat under vandring där vi stoppar och utför rörelser. Meditation är återkommande under hela resan!

Som grupp är vi inbjudande men var och en är med på så mycket eller lite man vill. Här finns inga måsten!

Du får uppleva spännande möten med lokalbefolkning, träffa nya kvinnor, glada skratt, ett glas vin, samtal om livet och det enkla. Ingen är oberörd efter en vecka i Marocko, jag lovar! Jag visar dig mina favoritställen och du kommer säkert hitta egna.

Hör av dig så får du ett mer detaljerat program

Pris ca 10 950 kr/person minst 7 betalande

I priset ingår

Transfer t/r Marrakech-Atlasbergen samt till flygplatsen

7 nätter inkl frukost och middag i del av dubbelrum

Frukost, lunch och middag med undantag av två måltider i Marrakech. 

Guidad rundvandring i Marrakech exkl inträden 

Yoga/meditation ledd av Annika Mukti Magnusson

Camilla Offerlind som färdledare

Tillkommer
Flyg från hemort till Marrakech(Jag föreslår Norwegian från Köpenhamn)
Försäkringar och vaccinationer
Övriga måltider samt dryck
Dricks – (ca 500 -700 kr)
Inträden, spa, övriga transporter eller personliga utgifter

Dela med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *