Tjejresa till Marrakech – 2019

2019 års resa är inte klar ännu – är du sugen på att åka?

Bjud in väninna, mamma, dotter, syster, partner,arbetskamrat… kvinna är det enda kravet! Att åka till Marrakech med ett gäng kvinnor är magiskt och varje resa unik.

Vi reser i grupp men man gör så mycket eller lite man vill tillsammans. Programmet är flexibelt för för att man själv gör det man känner för. Du kanske vill ligga på taket och sola en eftermiddag, förvilla dig i souken, sitta på torget och titta på folk… jag ser till att ni har det bra och för den som vill visar jag mina favoritställen. Atlasbergen ståtar med fantastisk natur, följ med på enklare vandring, lokal marknad och lunch hos berberfamilj.

Att bo på en Riad är en upplevelse i sig. Utanför dörren spelar ungarna fotboll, åsnekärror drar förbi, mopeder – som nästan kan vara ett gissel, ett begravningsfölje, designshopping, traditionellt hantverk, bagerier, kaffebarer… ingen stad är lik Marrakech. Under natten vaknar du troligen till av böneutrop eftersom det finns en moské i varje kvarter. Det är mycket av allt och upplevelserna slår emot dig så fort du sätter ut foten.

Sagt av några av mina resenärer:

Ylva, Tjejresa till Marrakesh i november 2013 och i november 2016:
”Fint omhändertagande från början till slut vid båda resorna som var mycket välplanerade och trevligt organiserade på alla sätt. Camilla, som är välkänd och varmt uppskattad bland lokalbefolkningen, är mån om att servera oss resedeltagare de bästa upplevelserna av Marrakech. Det är bara för oss resenärer att luta oss tillbaka och efter egen smak plocka åt oss av allt som är fantastiskt, annorlunda och spännande i Marrakech, men helt utan krav eller måsten. Resorna var både lustfyllda och avslappnade och utöver alla fina upplevelser har båda resorna gett mig helt nya fina vänner! Jag vill gärna resa med Camilla igen!”

November 2017

”En resa utöver det vanliga”.

Eftersom jag länge velat åka till Marrakech och även visste att Camilla gjort många resor hit, var det för mig helt självklart, att om jag skulle åka hit så skulle det bli på en av hennes resor.

Att åka med en erfaren guide och reseledare gör din resa så mycket mer. Camilla väljer det speciella, unika för att du ska få den bästa upplevelsen både gällande upplevelser på plats men även om du har individuella önskemål och behov så fixar hon det.

Om du gillar att uppleva ”det som inte alla turister får uppleva” så ska du välja att resa med Camilla, hon tar dig med på ställen som du aldrig själv kunnat hitta och det är det bästa av allt. Du får se landet och människorna som lever där på helt olika dimensioner.
Vill du få ut det bästa och mesta av Marrakech, då åker du med Camilla & Connect Scandinavia. Så enkelt är det!

Fakta om resan

Vi bor på en fantastisk riad inne i souken några minuters promenad från Djemaa el Fna och Mellah. På hotellets tak finns en liten bubbelpool där du kan koppla av och inne i riaden finns en liten ouppvärmd ”doppepool”. Gemensamma samlingsrum med öppen spis vid kalla kvällar. Rummen är samtliga dubbelrum och du delar normalt säng med din rumskamrat. Separata sängar ges i första hand till de som är nya bekantskaper.

Aktiviteter

Välkomstlunch och guidad vandring i souken, färdledning av Camilla.
Möjlighet att följa med till Atlasbergen mot extra kostnad.

Avresa med Norwegian från Kastrup

Kastrup med flygbolaget Norwegian (anslutningsflyg på förfrågan). Mot tillägg kan du resa till och från Stockholm på andra tider.


Pris:

ca 8500-9000kr  per person. Då ingår flyg t/r Kastrup, transfer t/r hotell, del i dubbelrum, frukost, välkomstguidning inkl lunch, en enkel middag exkl dryck samt min reseledarservice.

Sista anmälningsdag:
Anmälan är öppen men först till kvarn gäller! Max 16 platser
Använd gärna formuläret för intresseanmälan eller ett fullständigt program, du kan också skicka mail till camilla@connectscandinavia.se

Dela med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *