Tjejresa till Marrakech 11-16 november 2017

********* Resan är fullbokad*********

 

Kom och dela min kärlek till den rosa staden!

Bjud in väninna, mamma, dotter, syster, partner,arbetskamrat… kvinna är det enda kravet! Att åka till Marrakech med ett gäng kvinnor är magiskt och varje resa unik.

Vi reser i grupp men man gör så mycket eller lite man vill tillsammans. Programmet är flexibelt för för att man själv gör det man känner för. Du kanske vill ligga på taket och sola en eftermiddag, förvilla dig i souken, sitta på torget och titta på folk… jag ser till att ni har det bra och för den som vill visar jag mina favoritställen.

Att bo på en Riad är en upplevelse i sig. Utanför dörren spelar ungarna fotboll, åsnekärror drar förbi, mopeder – som nästan kan vara ett gissel, ett begravningsfölje, designshopping, traditionellt hantverk, bagerier, kaffebarer… ingen stad är lik Marrakech. Under natten vaknar du troligen till av böneutrop eftersom det finns en moské i varje kvarter. Det är mycket av allt och upplevelserna slår emot dig så fort du sätter ut foten.

 

Sagt av en av mina resenärer:

Ylva, Tjejresa till Marrakesh i november 2013 och i november 2016:
”Fint omhändertagande från början till slut vid båda resorna som var mycket välplanerade och trevligt organiserade på alla sätt. Camilla, som är välkänd och varmt uppskattad bland lokalbefolkningen, är mån om att servera oss resedeltagare de bästa upplevelserna av Marrakech. Det är bara för oss resenärer att luta oss tillbaka och efter egen smak plocka åt oss av allt som är fantastiskt, annorlunda och spännande i Marrakech, men helt utan krav eller måsten. Resorna var både lustfyllda och avslappnade och utöver alla fina upplevelser har båda resorna gett mig helt nya fina vänner! Jag vill gärna resa med Camilla igen!”

FAKTA OM RESAN

Datum:
11/11-16/11 2017

Platser:
max 16, minst 14

Boende:

Vi bor på en fantastisk riad inne i souken några minuters promenad från Djemaa el Fna.och Mellah. På hotellets tak finns en liten bubbelpool där du kan koppla av och inne i riaden finns en liten ouppvärmd ”doppepool”. Gemensamma samlingsrum med öppen spis vid kalla kvällar. Rummen är samtliga dubbelrum och du delar normalt säng med din rumskamrat. Separata sängar ges i första hand till de som är nya bekantskaper.

Aktiviteter:

Välkomstlunch och guidad vandring i souken, färdledning av Camilla.  För den som vill kan jag ordna yogapass, , dagsvandring med guide i bergen, matlagning eller om du har s.

Avresa:
Kastrup med flygbolaget Norwegian (anslutningsflyg på förfrågan). Mot tillägg kan du resa till och från Stockholm på andra tider.

11 nov Köpenhamn-Marrakech D83406  kl 0600 0930
16 nov Marrakech-KöpenhamnD83407 kl 1045 1620

Pris:
7900:- per person. Då ingår flyg t/r Kastrup, transfer t/r hotell, del i dubbelrum, frukost,
välkomstguidning inkl lunch, en enkel middag exkl dryck samt min reseledarservice.

Sista anmälningsdag:

Anmälan är öppen men först till kvar gäller!

Använd gärna formuläret till höger (nedan om du surfar mobilt) för intresseanmälan eller skicka mail till camilla@connectscandinavia.se

 

 

 

Dela med dig!

3 thoughts on “Tjejresa till Marrakech 11-16 november 2017”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *