Tjejresa till magiska Venedig på 48 lågintensiva timmar!

Ja det må vara sant att Venedig är en av världens mest turisttäta städer, MEN, följer du med mig så ska jag visa dig bakgatorna, vardagslivet och lära dig gå vilse!
Venedig är en verklig skatt, att uppleva lugnet utmed kanalerna långt från turisterna på Markusplatsen, hitta den lokala kvarterskrogen eller det lokala kvällslivet på ”vår” ö, ja det är fantastiskt och jag visar dig gärna mina upptäckter. Du må tro att man hinner få en bra känsla av staden på så här kort tid!

Tillsammans dricker vi prosecco med cicchetti (tapas), äter pasta, tar en espresso och läskar oss med italiensk glass. Och jo, jag har koll på var man äter bästa glassen!

Har du lust så tar du med dig bikinin så åker vi ut till klassiska Lido de Venezia för ett snabbdopp innan vi ger oss tillbaka till Venedig. Eller kanske tar oss till det galleritäta Guidecca för att strosa bland än mer lokala gränder.

Vi bor på ett charmigt design b&b på Dorsudoro. Nära till vardagsliv men ca 30 minuters promenad till Markusplatsen.

För att resan ska genomföras bör vi vara minst 10 resenärer. Notera att flyget inte är bokat och biljetterna bokas individuellt så fort vi är en hel grupp. Sista anmälan är därför så fort som möjligt för att kunna få bra pris på flyg. Priset kan justeras om det är stor mellanförsäljning på flyget.

Utresa 20 september Köpenhamn-Venedig kl 16.30-18.45
Hemresa 22 september Venedig-Köpenhamn kl 17.00-19.10
Easyjet med endast handbagage

Pris per person 6400 kr/person inkluderar:

Flyg t/r Köpenhamn – Venedig Easyjet inkl handbagage
Två nätter i del av dubbel/flerbäddsrum rum inkl frukost Avogaria 5 rooms
Transfer t/r hotell med ordinarie transferbåt
Camillas färdledarservice

Tillkommer
Alla måltider, inträden och eventuella transporter på plats

Dela med dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *