Tjejresa till coola Bordeaux 2-7 maj 2019 *** FULLBOKAD ***

Cykling, vin, öl, kanske ostron, loppis, kaffestopp, flanera, ost, bakgator, tyger…

Ja Bordeaux gick rakt in i mitt hjärta. Jag tror att det mest beror på alla trevliga människor som jag stötte på. För det beror inte på min franska som faktisk är obefintlig… här är avslappnat. Folk är coola, njuter av sitt vin och god mat, här finns influenser från nord och västafrika både vad gäller kryddor, mat och batiktyger likväl som det franska köket. Två riktigt härliga matmarknader i varsin del av staden med helt olika karaktärer och på våra vandringar ser vi stadens olika kvarter skifta i stil. Vi vandrar och cyklar genom staden och den som vill följer med! Tempot kommer vara lågeffektivt vilket betyder att vi gör stopp här och där men är igång större delen av dagen. Som på alla tjejresor kan man göra lite som man vill och med vem man vill! På måndagen tar vi tåget till St Emilion och cyklar genom vingårdarna och har med oss egen picnic.

Bor gör vi på coola Mama Shelter i centrala Bordeaux, där har vi möjlighet att dansa, äta och umgås. Världens goaste frukostbuffet ger också en bra början på dagen!

Ska du med?

Det här ingår för 8600kr per person:

Boende i dubbelrum med frukost på coola Mama Shelter. Transfer t/r flygplats anpassad till Ryanair fr CPH. En lunch på en trevlig kvarterskrog under vår loppmarknadstur. Tågbiljett t/r St Emilion samt två enkla vingårdsbesök. Cykel och guide i St Emilion.

Tillkommer flygbiljett. Ryanair från Köpenhamn direktflyg (idag ca 1500kr), övrigt som inte är omnämnt som ex måltider, dryck till alla måltider, inträden, transporter .

Minst 13 deltagare för att resan ska genomföras.
Din anmälan är bindande så fort du tackat ja till att följa med. Ditt svar bör jag ha snarast för att vi ska kunna boka så billiga flyg som möjligt.

Dela med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *