Tjejresa till coola Belgrad 10-14 oktober 2018

Belgrad – här samsas nutidshistoria med en stark framtidstro, kreativitet och energi. Vågar jag säga att det är Europas coolaste huvudstad? Eller är jag bara förblindad av alla mina fina möten med människor och alla härliga skratt jag haft här?

Under våra dagar i Belgrad tar jag och visar mina guldkorn. Det kan vara en drinkbar i en rivningskåk, cykeltur utmed Donau, restauranger som man normalt inte hittar till, bakgator och sköna kaffeställen. Vi har både tid tillsammans och möjlighet att själv upptäcka staden.

Vi börjar torsdagen med att se Belgrad på cykel tillsammans med en av mina unga kreativa guider. På lördagen hämtar den som vill ut en egen cykel, vill du så häng med till Zemun. Här är vardagsmarknad och lokalt liv, har vi tur så är det bröllop med balkansväng i någon av kyrkorna. Kanske gör vi som många andra och äter lunch på en av båtarna som ligger i Donau. Lokalt och enkelt!

Resan passar dig som tycker det är kul med det nya Belgrad, gillar att cykla, upptäcka kvällsliv, streetart, nyfiken på Balkan, bakgator och kanske ett glas vin eller två.

För att resan ska genomföras krävs minst 9 resenärer. Din bokning bör jag ha så snart som möjligt, du får besked om att resan genomförs och kan då boka din flygbiljett. Som vanligt är vår öppenhet för varandra genomgående och passar även dig som inte har med en resekamrat. Du får räkna med att dela rum om ingen annan önskar enkelrum.

Flyg ( flyget ingår inte men jag hjälper dig gärna med bokning) Idag kostar biljett från ca1500kr). Pris kan variera från andra avreseorter.
Avresa 10 oktober från Malmö/Sturup – kl 20.00 med ankomst 21.55
Hemresa 14 oktober från Belgrad – kl 17.20-19.30

Hotell
4* centralt beläget modernt hotell. Hotellet har mycket god standard och servicenivå med fin frukostbuffet. Personligt och min absoluta favorit i Belgrad, här känner vi oss hemma! Beläget mitt i centrala Belgrad.
Alla rum är dubbelrum. Eventuella önskemål om separata sängar kan inte garanteras. Enkelrum på förfrågan.

Riktpris inkluderar:

4 nätter på 4* centralt beläget hotell i del av dubbelrum
transfer t/r flygplats – hotell
cykeltur med enkel lunch exkl dryck
hyrcykel en dag
en gemensam enklare middag exkl dryck

Pris per person 6950 kr

Dela med dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *